Make up for photography and videography

Pri ličenju za tovrstno fotografijo in videoprodukcijo je predvsem pomebna ustvarjalnost oziroma vizija umetnika ličenja. Uporabljam profesionalne produkte s katerimi dosežem obstojnost in kakovost dela. Prisotna sem do konca snemanja, saj želim zagotoviti prvotno stanje maske. Na set pridem s svojo opremo.

Beauty make up

Ključ do prave lepote je skrit v tebi. Moje delo je le pika na i. Ličenje izvajam v mojem studiu, po dogovoru pridem tudi na dom. Pri vsakem ličenju je moj postopek enak, torej  priprava kože, nanos kvalitetnih produktov in trepalnice po želji.

Wedding make up

Ta dan je tvoj dan. Vsak ponudnik, ki si si ga izbrala prispeva svoj del k pisanju tvoje zgodbe. Prepusti se tudi meni in skupaj bova zapisali najlepši del.Sem pristaš naravne lepote, zato je moja nevesta naravnega videza s kančkom glamurja.Pri poskusnem ličenju spoznam tebe kot osebo, poslušam tvoje želje in poiščeva skupaj videz, ki bo ustrezal tvoji obleki, temi poroke. Vsak detajl mi je pomemben, da lahko ustvarim podobo , ki bo v ogledalu odsevala radost in veselje. Moji produkti so kakovostni in obstojni. 

Make up courses, Workshops, Conunselings

Tečaji in delavnice so namenjene ženskam, ki bi rade same dodale pečat k celotnemu videzu in se izvajajo v mojem studiu, delavnice pa na lokaciji. Naučim vas skozi teorijo in prakso, kako se lahko same uredite, da bo vaš videz edinstven. Svetujem vam pri nakupu in uporabi produktov , glede na vaš tip kože in fizionomije obraza. Svetovanje pri nakupu kozmetike in ličil izvedem v studiu, nato z vami testiram produkte na terenu.