O meni

Sem Neli Paspalj, profesionalna umetnica ličenja polna življenja in energije. Obiskovala sem srednjo šolo za Oblikovanje in fotografijo v Ljubljani in jo leta 1998 tudi uspešno zaključila. V času obiskovanja srednje šole sem imela možnost spoznati svet mode, filma in medijev. Ličenje mi je bilo pisano na kožo, saj sem že takrat ličila manekenke modnih revij  mladih slovenskih oblikovalcev. Prakso sem opravila pri modni oblikovalki Mirjani Marić. Naučila sem se poslovati s podjetji iz sveta mode in uspešno predstavila svojo prvo modno kolekcijo za poslovne ženske. Ličenje je bilo takrat samo kot hobi, sedaj pa je postal moj življenjski stil in fokus moje prihodnosti. 

Želela sem si profesionalnega znanja na področju ličenja, zato sem se izšolala na MUD šoli (make up designory school), opravila nekaj manjkajočih se izpitov ter zaključila NPK izpit za vizažista. Moje izobraževanje iz področja ličenje se ne konča, saj si želim novih znanj in slediti današnjim modernim trendom ličenja. InLiNe make up je umetniško ime, ki sem si ga ustvarila za svoje delo. Besedo InLiNe sem ustvarila iz premetanke mojega imena in začetnih črk besede »infinity«. 

Izpeljala sem kar nekaj projektov z različnimi fotografi, umetniki, frizerji in modnimi oblikovalci. Sodelovala in povezala sem se s hoteli Sava Resort, hotel Clif Belveder, Hotel Kempinski Portorož, podjetjem Qlandia, Manzara, itd.

Kot profesionalka na svojem področju, uporabljam le najboljšo profesionalno kozmetiko. Poleg izjemnega make upa, vam bom podarila tudi preobrazbo in nasmeh na obrazu. Kdor me pozna pravi, da zabave in smeha pri meni ne manjka.

Tako kot moja osebnost, je tudi moje delo, polno presenečenj.

Mnenja mojih strank

Neli je super punca obvlada svoj business! Z veseljem sodelujem z njo!
Matic L., fotograf

TOP makeup in dnevna doza smeha sta pri Neli zagotovljena!
Martina V., makeup artist

Vedno polna pozitive in dobre energije ter predana svojemu delu! Delo opravlja vec kot odlično!
Sara R., masterchef SLO

Sodelovanja in partnerstva

kozmetika